Pester junij za kratki film "Dobro unovčeno popoldne" | Bela Film
16482
post-template-default,single,single-post,postid-16482,single-format-standard,b_,bv_,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Pester junij za kratki film “Dobro unovčeno popoldne”

08 Jun Pester junij za kratki film “Dobro unovčeno popoldne”

Film bo junija prikazan na treh mednarodnih festivalih, mesec pa bo zaključil v Kinodvoru.

V začetku meseca se je predstavil občinstvu festivala Kino Otok v Izoli, nato pa pot nadaljeval na festival Plein La Bobin v Franciji. Festival je posvečen mlademu občinstvu, Dobro unovčeno popoldne pa bo prikazan v tekmovalnem programu filmov za občinstvo staro 12+ let.

Iz Francije bo film potoval na prestižni edinburški festival na Škotskem, ki letos obeležuje že častitljivo 70. izdajo. Film bo prikazan med sedmimi kratkimi filmi pod skupnim naslovom Mladi in divji kratki filmi. Gre za izbor namenjen mlademu občinstvu, v njej pa se predstavljajo filmi, ki po mnenju festivalskih selektorjev „postavljajo mladim resna vprašanja glede prihodnosti […], njihove zgodbe pa bodo zagotovo navdušile in izzvale“.

“Dobro unovčeno popoldne” bo mesec zaključil s predstavitvijo ljubljanskemu občinstvu 27. junija, ko bo prikazan v sklopu večera Naši kratki na letnem dvorišču Kinodvora.

Ni prispevkov.

Žal, trenutno ni možno komentirati